Skip to content Skip to footer

SİMTAŞ ELEKTRİK SAN. VE TİC. AŞ KVKK AYDINLATMA METNİ

İşbu Aydınlatma Metni ile Simtaş Elektrik San. Ve Tic. Aş (“Simtaş Elektrik”)’nin kimliği (KVKK 10.a), bizimle paylaşabileceğiniz kişisel verilerinizin hangi amaçlarla işleneceği (KVKK 10.b), işlenen kişisel verilerinizin kimlere hangi amaçlarla aktarılabileceği (KVKK 10.c), veri toplama yöntemlerimiz ile hukuki sebepleri (KVKK 10.ç) ve sahip olduğunuz haklarınız (KVKK 10.d) konusunda sizleri bilgilendirmeyi amaçlamaktayız.

  1. Veri Sorumlusunun Kimliği (KVKK 10.a): Kişisel verileriniz, veri sorumlusu sıfatı ile Simtaş Elektrik San. Ve Tic. Aş tarafından işlenecek, muhafaza edilecek ve korunacaktır.

 

  1. Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı, Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi (KVKK 10.b):

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5’inci maddesinin 1’inci fıkrası ve aynı zamanda 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili mevzuat çerçevesinde “açık rıza”nızın olması halinde; mevzuatın izin verdiği veri tabanlarından, formlardan, sözlü, yazılı veya elektronik ortamda, tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olarak otomatik olmayan yollarla temin edilen kişisel verileriniz; SMS, telefon, otomatik arama makineleri, elektronik posta ve benzeri iletişim kanallarından tanıtım ve pazarlama içerikli ticari elektronik ileti gönderilebilmesi amacıyla işlenmektedir.

3.Kişisel Verilerinizin Aktarılması (KVKK 10.c): 

Bu bölümde Simtaş Elektrik San. Ve Tic. Aş ile paylaşabileceğiniz kişisel veriler, talebiniz hakkında işlem yapabilmek, gerekli olduğu ölçüde, şirketimiz bünyesinde görevli ve ilgili bölümden sorumlu çalışma arkadaşlarımızla, bizimle gizlilik sözleşmesi çerçevesinde çalışan tedarikçilerimiz ile ve bizden bağımsız ancak bize hizmet veren avukatlarımız, danışmanlarımız ve sair çözüm ortaklarımızla ve iletiniz kapsamında işlem yapabilmek ve yine gerekli olması halinde ilgili 3. Kişilerle ve resmi kurum ve kuruluşlarla paylaşılabilecektir.

  1. Kanuni Haklarınız (KVKK 10.d): Kanun’un 11. Maddesinde haklarınız kaleme alınmış olup bu madde kapsamında şu haklara sahip olduğunuzu belirtmek isteriz: a) kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme; b) kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme; c) kişisel verilerinizin işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme; ç) kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme; d) kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş ise düzeltilmesini isteme; e) Kanun’un 7. Maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme; f) kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme; g) kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve ğ) kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğranılması halinde zararın giderilmesini talep etme.

Burada yer alan haklarınız konusunda taleplerinizi Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca bize Simtaş Elektrik San. Ve Tic. Aş’ne iletebilirsiniz.

 

 

Aldığınız ürün ve hizmetten emin olmanız için Simtaş Elektrik. Tercih edilme nedenimizi biliyoruz. Yaptığımız işi seviyor ve değer katmaya çalışıyoruz. Ürün gamı zenginliğimiz ve marka çeşitliliğimiz ile ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızdayız. 1988 yılında elektrik malzemeleri satışıyla ticari hayatına başlayan Simtaş Elektrik, aradan geçen 35 yılı aşkın sürede mühendislik çözümlerinin yanında sizleri ülkemizin ve dünyanın önde gelen firmalarıyla buluşturuyor.

İletişim

X

Aldığınız ürün ve hizmetten emin olmanız için Simtaş Elektrik. Tercih edilme nedenimizi biliyoruz. Yaptığımız işi seviyor ve değer katmaya çalışıyoruz. Ürün gamı zenginliğimiz ve marka çeşitliliğimiz ile ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızdayız. 1988 yılında elektrik malzemeleri satışıyla ticari hayatına başlayan Simtaş Elektrik, aradan geçen 35 yılı aşkın sürede mühendislik çözümlerinin yanında sizleri ülkemizin ve dünyanın önde gelen firmalarıyla buluşturuyor.

Hızlı Linkler